Επίσκεψη 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας

2023 επίσκεψη δημοτικό σχολείο

2o_dim1 Image Ο Σύλλογος Διδασκόντων/-σκουσων, η Διεύθυνση και οι μαθητές /-τριες του Γυμνασίου Ηράκλειας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 5 Απριλίου 2023, τους μαθητές /-τριες της Στ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας συνοδεία του Διευθυντή κ. Ν. Αθανασίου και των συνοδών εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από την Πρωτοβαθμια στη Δεύτεροβαθμια Εκπαίδευση.

Οι μαθητές/-τριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γυμνασιου, γνώρισαν τους εκπαιδευτικούς, παρακολούθησαν πείραμα από τον κ. Βαφείδη στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και αθλήθηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Τσαφαρίδη. Ο Στόχος της επίσκεψης ήταν παιδαγωγικός ώστε οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου να ενδυναμωθούν ψυχολογικά για να μεταβούν ομαλά στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα. Πιστεύουμε πως η συνεργασία εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας κ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μόνο θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές μας μπορεί να έχει.

Ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του 2ου Δημοτικου Σχολείου Ηράκλειας, κ. Αθανασίου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και τις συναδελφισσες δασκάλες που συνόδευσαν τους μαθητές τους.

Προσδοκούμε τη συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας.

Καλη Ανάσταση στους μαθητές μας και στους οικείους τους.

2o_dim2 Image

Previous Post Next Post