Επίσκεψη 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας

2023 επίσκεψη δημοτικό σχολείο

1o_dim Image

Ο Σύλλογος Διδασκόντων/-σκουσών, η Διεύθυνση και οι μαθητές /-τριες του Γυμνασίου Ηράκλειας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την Παρασκευή 12 Μαίου 2023 τους μαθητές /-τριες της Στ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας συνοδεία των Δασκάλων κ.κ Μαργαρίτας Αθανασιάδου &  Ιωάννας Τζουβαρά, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από την Πρωτοβαθμια στη Δεύτεροβαθμια Εκπαίδευση.

Οι μαθητές/-τριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γυμνασίου, γνώρισαν τους εκπαιδευτικούς, παρακολούθησαν πειράματα από τον κ. Βαφείδη στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, συμμετείχαν στη διαδραστική εφαρμογή Kahoot στο μάθημα της Ιλιάδας με την φιλόλογο κ. Τσίντση Σοφία. Στο τέλος, συζήτησαν για τα αθλητικά ιδεώδη με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Τσαφαρίδη Βασίλειο. Ο Στόχος της επίσκεψης ήταν παιδαγωγικός ώστε οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου να ενδυναμωθούν ψυχολογικά για να μεταβούν ομαλά στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα. Πιστεύουμε πως η συνεργασία εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας κ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μόνο θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές μας μπορεί να έχει.

1o_dim2 Image

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικου Σχολείου Ηράκλειας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και τις συναδέλφισσες δασκάλες που συνόδευσαν τους μαθητές τους.

Προσδοκούμε τη συνέχιση αυτής της αγαστής συνεργασίας.

Previous Post Next Post